Τα πιο δημοφιλή συστατικά αρωμάτων

Τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο είναι λεπτό αλλά συγχρόνως μαγευτικό. Όταν συναντιέται με άλλα λουλούδια, όπως τη βιολέτα και τη φρέζια, γίνεται ρομαντικό και ξυπνάει το ένστικτο προστασίας στους άνδρες. Μπορεί όμως να μεταμορφωθεί σε παθιασμένο, όταν συνδυάζεται με το αφροδισιακό γιασεμί.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ αρώματα με τριαντάφυλλο: Δοκιμάστε για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας το Aqua Allegoria Rosa Rossa της Guerlain. Οι μεσαίες νότες του αρώματος χαρακτηρίζονται από τον ευχάριστο συνδυασμό τριαντάφυλλου και παιώνιας. Για ειδικές περιστάσεις είναι κατάλληλο το Lancôme Trésor Midnight Rose. Αντισυμβατικό άρωμα!

Γιασεμί

Τα αρώματα με γιασεμί ξεχειλίζουν από σεξ απίλ, χαρά και ζωικό ταμπεραμέντο στην πιο αγνή μορφή του. Είναι φτιαγμένα για ανοιξιάτικο φλερτ!

Αξέχαστα αρώματα με γιασεμί: Το JOYby Dior είναι πολύ μοντέρνο και γεμάτο χαρά, ιδανικό κυρίως για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν θέλετε να φοράτε γιασεμί το βράδυ, δοκιμάστε το Hugo Boss: Boss Nuit…

Βανίλια

Μόλις αισθανθούν βανίλια στη σύνθεση του αρώματος, οι άντρες ξετρελαίνονται! Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή είναι φυσικό αφροδισιακό και προκαλεί αίσθηση ευφορίας. Η βανίλια φλερτάρει, θερμαίνει και εναρμονίζει. Σε συνδυασμό με τις ξυλώδεις νότες, γίνεται απόλυτα μοιραία!

Αγαπημένα αρώματα με βανίλια: Οι νότες κορυφής του Yves Saint Laurent Black Opium Intense είναι γεμάτες αψέντι. Οι μεσαίες νότες συνδυάζουν γιασεμί και γλυκόριζα ενώ οι νότες βάσης αναμιγνύουν τη βανίλια με τον καφέ και το σανταλόξυλο. Αν αναζητάτε κάτι πιο απαλό, δοκιμάστε το Jil Sander Simply Poudrée.

Αχλάδι

Το χυμώδες αχλάδι είναι το αρωματικό συνώνυμο της αισιοδοξίας. Είναι αναζωογονητικό, νόστιμο και γεμίζει την αρωματική σύνθεση με ενέργεια. Σε συνδυασμό με πικάντικες νότες, γίνεται απίστευτα σαγηνευτικό!

Υπέροχα αρώματα με αχλάδι: Στις νότες κορυφής του Armani Sì Passione, το αχλάδι αναμιγνύεται με μαύρη σταφίδα, πικάντικο ροζ πιπέρι και φραγκοστάφυλο δημιουργώντας έναν μεθυστικό συνδυασμό! Το Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine είναι όμορφο και παιχνιδιάρικο…

Σανταλόξυλο

Όταν εμφανίζεται το σανταλόξυλο στην αρωματική σύνθεση, θυμίζει Ανατολή, μπαχαρικά και γήινες νότες δέρματος και φτέρης. Είναι όμως λάθος να πιστεύουμε πως το σανταλόξυλο ανήκει αποκλειστικά στους άνδρες. Στα γυναικεία αρώματα, δημιουργεί αίσθηση αυτοπεποίθησης, εσωτερικής ηρεμίας και αρμονίας.

Μαγευτικά αρώματα με σανταλόξυλο: Η αρωματική σύνθεση του Cacharel Yes I Am ανοίγει με σμέουρα και διαπερνά στα τριαντάφυλλα ενώ ταυτόχρονα φλερτάρει με το τζίντζερ. Οι νότες βάσης στηρίζονται στο σανταλόξυλο. Το βράδυ μπορείτε να τυλιχτείτε με τη μεθυστική αύρα που δημιουργεί το Scandal By Night του Jean Paul Gaultier.